Sylwester w Espléndidos!

Sylwester w esplendidos

Spędź Sylwestra razem z nami!
To będzie niezapomniana noc w klimacie gorących latynoskich rytmów. Esplendidos zamieni się w jeden z najlepszych klubów latino! 

Przeniesiemy Was w miejsce pełne gorących, pięknych kobiet, mężczyzn i szalonych rytmów samby 🙂
Sprawimy, że każda z Was poczuje się jak J Lo, a w każdym gentelmenie pod wpływem atmosfery będzie gotowała się krew!

To wszystko we wnętrzach ustylizowanych na latynoski klub nocny, przy genialnej oprawie muzycznej!
O wieczór pełen wrażeń zadbają tancerki z Samba Fever oraz tancerze ognia:)

Menu serwowane:

Przegrzebki / puree z pietruszki / groszek czepny / oliwa pietruszkowo-limonkowa

Zupa grzyby leśne / domowe kluseczki pietruszkowe

Filet z sandacza / puree brokułowe / burak piklowany / chrobotek reniferowy
lub
Szarpane mięso z dzika / fondant z ziemniaka / demi-glace jeżynowy / chips z jarmużu / puree selerowo-czosnkowe

Trio czekoladowe z pudrem piernikowym

Po północy:

Gulasz z chorizo

Bufet:

Krewetki z musem z mango i chili, czarnuszka
Sery kaszubskie
Wędliny i pasztety własnego wyrobu
Empanadile z tuńczyka
Śledzie w trzech smakach
Tatar z troci wędrownej
Sałata z ośmiornicą, ananasem i granatem
Sałatka ziemniaczana
Pinchos
Pikle
Dipy i sosy

Butelka hiszpańskiej Cavy dla pary, napoje bezalkoholowe!

Koszt 390 zł/osobę.

Informacje sylwestrowe:

tel. 600 202 345, mail: imprezy@esplendidos.pl

Rezerwacja:

1) Wysyłamy maila na adres: imprezy@esplendidos.pl o tytule SYLWESTER:
1 – imię i nazwisko
2 – ilość osób
np: Kowalski Jan, 4os
z informacją w treści maila:
– imię nazwisko
– nr kontaktowy
– ilość osób

2) dokonanie wpłaty 100% kwoty za zamówioną usługę gotówką / kartą płatniczą w godz. 10.00-18.00 od poniedziałku do piątku
3) w odpowiedzi otrzymują Państwo maila z numerem konta i wstępnym potwierdzeniem rezerwacji.
WSTĘPNA REZERWACJA WAŻNA JEST 3 DNI.

Rezerwacja jest ważna przy wpłacie na 100% kwoty za zamówioną usługę, przy jednoczesnym wysłaniu maila na podany adres z potwierdzeniem przelewu.

Leave a comment

Visit Our Blog
en_USEN
pl_PLPL en_USEN